https://www.science-story-telling.eu/fileadmin/content/projekte/storytelling/biografien/biografien-deu/eijkmann-biografie-de.pdf
is based, in part on, Historical Back- ground: Food, energy and work – developing a science of nutrition written by Andreas Junk. Biographie von Christiaan Eijkman was written by Piotr Felski with the
fileadmin/content/portal/die-universitaet/dokumente/po-studiengaenge/master-of-education/berufsschulen-ehw/2023/modulkataloge-frese/mk-fpo2023-bfr-ernaehrungs-und-hauswissenschaft-ehw.pdf
Berufsfeld Ernährung und Hauswirtschaft I Action-oriented Teaching in the Occupational Field of Nutrition and Home Economics I Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 807201000 Leistungspunkte (LP) 5 LP [...] Berufsfeld Ernährung und Hauswirtschaft Transcultural Work and Education in the Occupational Field of Nutrition and Home Economics Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 807203000 Leistungspunkte (LP) 5 LP Se [...] Berufsfeld Ernährung und Hauswirtschaft II Action-oriented Teaching in the Occupational Field of Nutrition and Home Economics II Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 807204000 Leistungspunkte (LP) 5 LP
fileadmin/content/portal/die-universitaet/dokumente/po-studiengaenge/master-of-education/berufsschulen-ehw/2023/modulkataloge-hese/mk-fpo2023-bfr-ernaehrungs-und-hauswissenschaft-ehw.pdf
/evb/wer-wir-sind/personen/prof-dr-ulrike-johannsen
nterreg 4a-Projekt: Grenzüberschreitendes Kompetenznetzwerk. Erstes Junges Forum Public Health Nutrition, Hochschule Fulda 2012 Posterpräsentation: Neue Perspektiven für eine nachhaltige Ernährungs- und
https://www.science-story-telling.eu/fileadmin/content/projekte/storytelling/biografien/biografien-deu/lavoisier-biografie-de.pdf
and it is based, in part on Historial Background: Food, energy and workdeveloping a science of nutrition written by Andreas Junk. Biographie von Antoine Laurent de Lavoisier was written by Grazyna Drazkowska
fileadmin/content/portal/die-universitaet/dokumente/po-studiengaenge/master-of-education/grundschulen/2023/modulkataloge-hese/lernbereiche/mk-mags-fpo2023-ler.pdf
2023/24 1 Modulbeschreibungen M od ul 1 Grundlagen der Ernährungs- und Verbraucherbildung Basics of Nutrition and Consumer Education Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 125500100 Leistungspunkte (LP) 15 LP
fileadmin/content/portal/die-universitaet/dokumente/po-studiengaenge/master-of-education/grundschulen/2023/modulkataloge-frse/lernbereiche/mk-mags-fpo2023-ler.pdf
2024 1 Modulbeschreibungen M od ul 1 Grundlagen der Ernährungs- und Verbraucherbildung Basics of Nutrition and Consumer Education Modulart Pflichtmodul Modulkennnummer 125500100 Leistungspunkte (LP) 15 LP
fileadmin/content/abteilungen/gesundheit/abschlussarbeiten/kohorte-8/abstract-pierre-kaller.pdf
most frequent cause of death in Germany (Statistisches Bundesamt, 2017). The risk factors poor nutrition, overweight, high blood pressure and smoking can be blamed for this (Murray et al., 2012).In addition
https://www.science-story-telling.eu/fileadmin/content/projekte/storytelling/geschichten/geschichten-deu/liebig-story-de.pdf
is based, in part, on Historical Background: Food, energy and work – devel- oping a science of nutrition written by Andreas Junk and on Biography: Justus von Liebig written by Anna Zeller. 4 Justus' l
https://www.science-story-telling.eu/fileadmin/content/projekte/storytelling/geschichten/geschichten-deu/rumfordsuppe-story-de.pdf
Froese Klassen and was translated by Timo Engels and it is based, in part, on Historical Background: Nutrition written by Andreas Jung and on Biography: Sir Benjamin Thomp- son written by Stephen Klassen, Sarah